Oamenii slabi se răzbună. Oamenii puternici iartă. Oamenii inteligenți ignoră.

Ai așteptări. Da, și eu am și tu și toți avem. Te-ai gândit vreodată la efortul depus de cei din jurul nostru pentru a ne face să zâmbim? Ți-ai analizat așteptările? Sau mai bine zis, tu știi ce vrei?

Dacă tu ești bine, asta se vede în atitudinea ta, în modul în care zâmbești și vrei să-i ajuți pe toți. Nu încerca să fii altcineva, cu alte dorințe și alte valori. Avem prea puțin timp la dispoziție ca să ne permitem să jucăm un alt rol pe o altă scenă dintr-o altă poveste. Ai curajul să fii tu, așa cum ești! Fii cea mai bună versiune a ta.

Câteodată mi-aș dori să pot citi gândurile oamenilor, dar dacă stau să ma gândesc e mai bine să nu știm atâtea. Ce nu știm nu ne doare. Nu avem cum să citim gândurile. Nu ne putem aștepta ca cineva să facă ceva exact cum ne dorim noi.

Dar ceea ce putem face, este să le spunem. Comunicarea este răspunsul, și de data asta. Pare destul de simplu, dar uneori e atât de greu să te exprimi când nici tu nu știi ce vrei.. Vă propun să comunicați mai mult cu persoanele dragi și cu cei de care vă pasă.

Nu vă scuzați că n-aveți timp. Dacă vreți cu adevărat, veți găsi soluții la orice. Vă veți face timp și de plimbarea aia pe care o tot amânați, și de sunat acasă, și de ieșit cu prietenii și de tot ce vă doriți. Învățați să spuneți NU ca să puteți spune DA!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *