În această viata, cu toții trecem prin urcușuri și coborâșuri. Nu totul este la fel de ușor pe cât ne dorim și, deși suntem puternici, uneori trebuie să ne acceptăm slăbiciunile.
În zilele în care simți că ești mai slabă ca niciodată și că nu poți să ai o față fericită, accept-o. Lasă acele sentimente negative să te spele și să-ți permiți cu adevărat să experimentezi tot ce se întâmplă în capul tău. Dacă ești epuizat, ia o pauză.

Nu trebuie să fii puternic/ă tot timpul. Vor exista momente în care vei fi slab/ă și nu ești definit de acele momente. Nu sunteți singuri și veți trece prin tot ceea ce vă este în față.

 

Acceptați uneori să fiți slabi, este un bun memento despre cât de departe ați ajuns. Nu numai că îți va arăta cât de apreciativ ar trebui să fii pentru puterea ta, dar va permite și altora să vadă o nouă latură a ta. Cei care au grijă de tine în mod corespunzător vor fi acolo pentru tine atunci când ești vulnerabil. Se vor asigura că sunteți în continuare capabil să treceți peste lucrurile cu care vă confruntați.

 

Nu trebuie să treci singur/ă prin asta, ai oameni în viața ta care sunt dispuși să fie acolo când nimeni altcineva nu este. Acești oameni nu te vor judeca pentru momentele tale slabe și nu le vor folosi împotriva ta.

Doar pentru că ești obosit/ă nu înseamnă că ar trebui să renunți, te vei ridica în picioare în scurt timp. Lasă-ți un moment în care să țipi și să scoți cu adevărat toate lucrurile din tine în care ai fost blocat. Doar așa vă puteți readuce forța acolo unde trebuie.

 

Când ești cel mai slab/ă amintește-ți că curajul tău este un bun ghid. Vă va permite să găsiți o cale prin tot ceea ce aveți în față și să vă ajute să înțelegeți cu ce vă confruntați. Nu lăsați oamenii să vă facă să vă simțiți rău pentru că trebuie să vă luați ceva timp pentru voi. Ești doar om ca noi ceilalți. Ca oameni, nu suntem perfecți.
Odată ce totul este spus și făcut , îți vei găsi din nou sentimentul de forță. Te vei ridica și te vei înălța prin tot ceea ce ai trăit. În momentele de slăbiciune, nu există încotro, ci doar în sus, și în sus vei merge. Ridicarea din cenușă este mult mai practicabilă decât v-ați putea imagina vreodată. Și, amintește-ți întotdeauna, că viața este prea grea ca să stai în genunchi.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *