O femeie care a avut parte de dezamăgiri a suferit, dar s-a ridicat și a mers mai departe cu fruntea sus este, cu siguranță, mai puternică si mai frumoasă.

Puterea o capeți atunci când reușești nu doar să mergi mai departe, ci, mai important decât atât, să înveți câte ceva din greșeli și să nu le mai repeți.

Chiar dacă ai suferit și nu mai vedeai un viitor frumos, în final, ai avut curajul să pășești mai departe si să lupti pentru linistea si fericirea ta.

Ești o femeie mult mai frumoasă după ce ai trecut peste încercările din viata ta. Chiar dacă toată durerea te-a măcinat, acum, când totul a rămas în trecut, ești mai puternică si mai încrezătoare. Încercările prin care trecem nu doar că ne fac mai puternici și mai maturi, dar ne fac să conștientizăm anumite aspecte ale vieții de care habar nu aveam cât sunt de frumoase și câtă bucurie ne pot aduce.

Atunci când toată încrederea ta, toată munca, timpul și tot sufletul pe care le-ai investit în cineva care însemna totul te-a dezamăgit, este normal să te faci frate cu dracul și să te aperi de tot ce te-ar putea doborî din nou.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *