Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru, în cadrul unei ediții a emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, au spus ce arhangheli protejează semnele zodiacale.

O zodie este apărată de Mihail. „Un înger sfânt și plin de curaj și de înțelepciune, care reprezintă puterea lui Dumnezeu. Este apărător al dreptății, al ordinii și al credinței și îi învață pe cei pe care îi ocrotesc să trăiască drept oricât de strâmbă ar fi lumea”. E vorba despre zodia Capricorn.

O altă zodie este ocrotită de Uriel. „I se spune lumina lui Dumnezeu. Se credea că cei pe care îi ocrotește Uriel au sufletul strălucitor, plin de bucurie și compasiune. Nativii zodiei trebuie să beneficieze de lumina cunoașterii, sunt spirite libere, curioase, capabile să se înalțe prin spiritualitate”. E vorba despre Săgetător.

Mihai Voropchievici a vorbit despre influența unei planete asupra oamenilor, a mentalităților, a stării de spirit și a sănătății, pentru că este foarte bine să cunoaștem că planetele vin cu o influență mare asupra noastră, „nu vin să ne dea numai anumite caracteristici într-o astrogramă sau într-o hartă natală”, conform numerologului.

„Cei guvernați de Jupiter vor avea protecții puternice sau amici influenți pe parcursul vieții. Ei sunt în general oameni foarte serioși, prudenți și foarte joviali și plini de sănătate, simplitate”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3. „Prin natura lor, ei sunt tradiționaliști, sunt buni părinți și soți, dar și buni cetățeni. Jupiter influențează, în general, Săgetătorii și Peștii”, a mai spus numerologul.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *