Raed Arafat, șeful DSU, a anunțat că va pleca din guvern în clipa în care va fi demis! Arafat nu ia în calcul o demisie și spune că toți cei care protestează împotriva sa, mai ales după tragedia de la Institutul ”Matei Balș”, sunt manipulați, încercându-se o augmentare a emoției populare, potrivit stiripesurse.ro

„E rezultatul unei manipulări. Se dorește creșterea nivelului emoțional. Nu știu care e motivul. Oricum cineva încearcă să crească furia și nemulțumirea la nivelul populației.

Poziția mea despre partea cu demisia sau demiterea: E dreptul oricărui guvern care vine să îmi spună nu vreau să mai lucrez cu tine. Și nu voi mai sta niciun minut în plus dacă mi se spune acest lucru. Cine vine poate decide să plec și eu plec.

La plecare voi explica amănunțit unde era sistemul în urmă cu câțiva ani și unde se află acum. Asta va fi singurul lucru pe care îl voi face dacă mi se va cere să plec.

Eu vreau să vă spun că îmi pare rău pentru ce se întâmplă. Dar ce vreau să vă asigur e că împreună cu toate serviciile de urgență vă stăm la dispoziție să vă rog să aveți încredere în acești oameni pentru că în momentul de față alții nu avem. Trebuie să aveți încredere în acest sistem”, a declarat Raed Arafat.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *