Parlamentarii AUR au venit și cu o propunere la Ministerul Sănătății. George Simion a declarat că dorește să aloce cele 4 milioane de euro care ar fi alocate partidului politic pe care îl conduce, pentru a se construi un spital și a-l da în administrare Statului Român.

„Rămânem la aceeași poziție. Cerem demisia Ministrului Sănătății. Cerem demisia lui Raed Arafat. Totodată dăm curs invitației la dialog enunțată în conferință de presă de Vlad Voiculescu. A spus că ne primește dar să lăsăm megafoanele afară. N-am venit cu niciun megafon, vrem să dialogăm. Avem niște măsuri concrete în minte care se pot implementa de astăzi.” a declarat liderul AUR pentru Antena 3.

„Noi AUR nu vrem să ne atingem de niciun leu din banii de la buget. Se alocă zeci de milioane de euro pentru partidele politice. Vrem, cu banii alocați pentru AUR, aproape 4 milioane de euro, să se construiască un spital.

Dăm noi acești bani, nu ne atingem de niciun leu din ei pentru activitatea noastră politică. Vrem să construim un spital și să îl dăm în administrare Statului Român. Cu această ofertă venim pentru Ministrul Sănătății dacă este de bună credință.” a spus George Simion, din fața Ministerului Sănătății.

Copreședintele AUR George Simion a anunțat, vineri, la Antena 3 că cere demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, și a secretarului de stat în MAI Raed Arafat. Simion a dat și un ultimatum celor doi pe care îi consideră vinovați de tragedia de la Matei Balș.

Așteptăm aceste demisii până mâine la ora 5.00. Dacă mâine la ora 5.00 nu vor veni aceste demisii o să fim în fața Ministerului Sănătății pentru că nu este posibil așa ceva. Nu este posibil dublul standard pe care domnul Voiculescu îl folosește în acest moment.

Când era în opoziție cerea demisii. După Piatra Neamț a cerut demisii. E ministrul sănătății, totuși. Nu e posibil ca domnul Arafat să treacă prin toate aceste incendii, prin Colectiv, Maternitatea Giulești, ce s-a întâmplat în Munții Apuseni, prin Piatra Neamț și Matei Balș și să fie ‘nemuritor și rece’.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *