George Simion, liderul AUR, s-a alăturat sutelor de protestatari din fața Ministerului Sănătății, revoltați de tragedia cu șase morți de la Institutul Matei Balș.

George Simion, la protestul din Capitală: „Iohannis e de șase ani la schi și noi murim în spitale. Să dăm de pământ cu acești hoți nenorociți”
George Simion, aflat printre protestatari, a strigat revoltat: „Să dăm de pământ cu acești hoți nenorociți. Își bat joc de tot ce înseamnă România”

George Simion și ceilalți protestatari care au ieșit în centrul Capitalei cer demisia șefului DSU, Raed Arafat, și a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

„Când erau în opoziție și ei cereau demisia. acum văd că nu. E voie la proteste doar când sunt unii în opoziție. Noi suntem opoziția reală a acestui sistem nenorocit și vom lupta pentru a-i da jos pe reprezentații sistemului mafiot. Banii au fost cheltuiți transparent. Toți ar trebui să fim aici dacă nu vrem să murim în continuare în spitale. Noi am ieșit pentru că nu ieșea nimeni. Vom continua prin toate mijloacele pe care le avem la dispoziție. Cerem demisia ministrului Sănătății și a domnului Arafat, care e nemuritor și rece. Chiar așa, el schimbă guvern după guvern, incident după incident?

Vrem să nu mai murim cu zile în spitale. După demisii trebuie restructurat tot acest minister și să vină specialiști care să nu fure.

Președintele Iohannis e de șase ani la schi și noi murim în spitale. Să dăm de pământ cu acești hoți nenorociți. Își bat joc de tot ce înseamnă România”, a transmis George Simion.

Sute de persoane au ieșit în stradă, în fața Ministerului Sănătății, după incendiul tragic de la Institutul Matei Balș din Capitală, unde șase persoane și-au pierdut viața.

Manifestanții au început să-i huiduie și le cer demisia lui Raed Arafat și Vlad Voiculescu.

Sunt mai multe efective de jandarmi care au venit în zona Ministerului Sănătății și au grijă ca protestul să se petreacă fără incidente.

Ce spun protestatarii ieșiți în stradă

-„Eu vreau să se respecte legea. S-a întâmplat și la Piatra Neamț, o să se tot întâmple. Eu le-aș spune tuturor să își dea demisia”.

-„Nu s-a schimbat nimic de 30 de ani. Vrem să schimbăm ceva. A fost și Colectiv, nu s-a întâmplat nimic. Doar și-au dat demisia”.

-„Am venit să dăm acest sitem ticălos jos. De 30 de ani suntem conduși numai de acești nenorociți”.

-„Copilul meu a murit din cauza doctorilor. Nu au vrut să se ocupe de el”.

-„Am venit aici să cer demisia ministrului Sănătății și demisia lui Raed Arafat. Puteam fi oricare dintre noi acolo. Suntem o țară subdezvoltată, nu avem standarde în spitale și cineva trebuie să plătească pentru ceea ce se întâmplă”.

-„Avem șase victime, dar nicio demisie, nicio explicație, e inadmisibil ca un ministru al Sănătății să nu oferă nicio explicație cu privire la ce s-a întâmplat. Nu am văzut nici măcar un bob de empatie”.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *