Reteta de astazi a tortului cu pete va multumi pe toata lumea. Rezultatul acestei retete este absolut delicios, dar si fantastic de simplu. Pur si simplu amestecati si coaceti totul.

De ce vom avea nevoie:

2 cani de faina

1 cana zahar

1 praf de copt

1 zahar vanilat

1 budinca de vanilie

1 cana de lapte

1/2 cana de ulei

rom

2 oua

100 g de ciocolata neagra

3 linguri de cacao

Mod de preparare:

Se amesteca mai intai toate ingredientele uscate (faina, zahar, praf de copt, budinca).

In al doilea castron, amestecati ingredientele lichide (lapte, ulei, rom si oua). Se amesteca ambele compozitii.

Puneti hartie de copt intr-o tava.

Se toarna o parte din aluat in tava si se amesteca cacao si ciocolata maruntita la restul de aluat.

Se toarna si restul de compozitie amestecata cu cacao. Putem crea un model cu o furculita.

Coaceti la 200 de grade timp de aproximativ 15 minute – verificati cu o scobitoare.

Puteti presara cu zahar vanilat.
Sursa bucatarianoastra.online


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *