Fanii serialului Mă numesc Zuleyha, difuzat la Kanal D, vor fi dezamăgiți. De la jumătatea lunii iulie, o altă producție va lua locul serialului care nu va mai fi difuzat de luni până vineri, cum se întâmpla până acum, ci doar două zile pe săptămână.

Un nou serial turcesc își face loc în grila de programe Kanal D. Dragoste și secrete va debuta după 15 iulie și va putea fi urmărit în serile de miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00.

În rolurile principale, telespectatorii îi vor vedea pe Ali, care a jucat și în Bahar, viață frumosă, și pe Özgü Kaya care va interpreta rolului Sevdei.

Un nou serial turcesc în grila de programe Kanal D

Keremcem este un tânăr ambițios, atrăgător care este nevoit să se descurce în fața unor evenimente dificile, complet neașteptate. Practic, viața lui este dată peste cap total.

Și pentru că nu era de ajuns, în viața lui apare Sevda, o tânără extrem de frumoasă, care îi pică cu tronc. Chiar dacă au personalități complet opuse, ci doi se vor îndrăgosti iremediabil unul de celălalt, dar vor fi nevoiți să lupte pentru iubirea lor, pentru că relația lor este supusă numeroaselor încercări.

De partea cealaltă, Mă numesc Zuleyha, un serial care a prins la public, și este urmărit seară de seară de luni până vineri, va avea, din 15 iulie, doar două episoade.

Turcii speră ca noua producție să se bucure cel puțin de același succes de care s-a bucurat Mă numesc Zuleyha.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *