Sensul vietii e sa traiesti, pur si simplu! Serios, cred ca viata este un mister care ne scapa in cea mai mare parte.

Mai bine sa nu cauti prea departe ceea ce poate da sens vietii tale. Mai degraba merita sa dai sens actiunilor pe care le intreprinzi.

Sa ne bucuram, sa ne minunam ca suntem in viata! Toate acestea sunt destul pentru a da sens prezentei noastre pe acest pamant.

Nu trebuie sa asteptam ca viata sa devina stresanta pentru a ne interesa de fericire, ar trebui sa ne interesam de aceasta atunci cand viata este linistita, calma, obisnuita.

Dăruieşte-i persoanei pe care o iubeşti: aripi pentru a zbura, rădăcini pentru a se întoarce şi motive pentru a rămâne.

Nu uita: într-o relaţie cea mai bună relaţie este aceea în care dragostea e mai mare decât dorinţa pentru persoana respectivă.

În neînţelegerile cu cei dragi ia seama numai de situaţia curentă. Nu invoca trecutul.

Ţine minte că tăcerea este uneori cel mai bun răspuns.

Fii bun de câte ori se poate. Şi întotdeauna se poate.

Sensul existenţei noastre este să fim fericiţi.

Nimeni nu s-a născut sub o stea nenorocoasă. Dar sunt oameni care privesc greşit cerul.

Nu petreceți timp alături de cei dragi doar de Paște, 1 Iunie și Crăciun. Copiii voștri au întotdeauna nevoie de voi. Încercați să faceți din fiecare zi o aventură. Atât pentru ei, cât și pentru voi.

Dincolo de carieră, succes și bani sunt oamenii care ne vor fi mereu alături. Care ne iubesc, ne sprijină și ne încarcă mereu cu energia de care avem nevoie ca să mergem mai departe. Iar pentru ei nu banii sunt importanți. Ci clipele petrecute împreună și amintirile pe care le clădim în fiecare zi.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *