Răutatea care ne chinuie, ne distruge pe noi și lumea in care traim. Mulți dintre noi, oamenii, am ajuns dependenți de răutate.

In ziua de azi toată omenirea e afectată de mari vărsări de sînge,e virusi ucigatori, de ură, criminalitate şi imoralitate.

Rautatea oamenilor izvoraste cel mai frecvent din propriile lor frustrari, neimpliniri, limitari si reprimari (atunci cand nu vorbim de lipsa de educatie si bun-simt).

PÎNĂ CÎND VA CONTINUA ACEASTA VREME DE ÎNCERCARE?

 

Numai Dumnezeu ne poate vindeca de dependența de răutate, de plăcerea de a fi răi sau de plăcerea de a ni se întâmpla ceva rău. Așa că, acest curent dacă este supraalimentat cu „curentul Duhului Sfânt”, este nu numai bun, dar și indicat pentru orice om care vrea să iasă din mocirla răutății.

Chiar şi în cele mai grele şi întunecate perioade, există lumină şi bunătate peste tot în jurul nostru.

Suntem înconjuraţi de o măreţie uimitoare a luminii şi adevărului, încât mă întreb dacă apreciem cu adevărat ceea ce avem.

Dar duşmanul doreşte să ne concentrăm pe negurile întunericului care orbesc ochii, împietresc inimile şi ne conduc pe drumuri largi spre pierzare.

Totuşi, cu o înţelegere perfectă a încercărilor din zilele noastre, Domnul promite: „Ceea ce este de la Dumnezeu este lumină; şi acela care primeşte lumina şi rămâne credincios lui Dumnezeu, primeşte mai multă lumină; şi acea lumină devine din ce în ce mai strălucitoare, crescând mereu până în miezul zilei”

Suntem copii ai lui Dumnezeu. Noi suntem creaţi să primim lumină, să continuăm să rămânem credincioşi lui Dumnezeu şi să primim mai multă lumină. Chiar de la început, am urmat lumina; L-am urmat pe Tatăl Ceresc şi planul Său. Căutarea luminii este o parte din ceea ce suntem din punct de vedere spiritual.

Într-o lume întunecată, lumina lui Hristos va deveni din ce în ce mai strălucitoare, crescând mereu până în miezul zilei!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *