Adina, fetita cu chip de inger de la Glina, care traieste intr-o saracie lucie, a primit cadoul care ii va schimba viata! Ce surpriza i-a pregatit Catalin Botezatu

Micuta Adina, fetita din Glina care a uimit Romania cu frumusetea ei si a ajuns in primele pagini ale presei, a primit o vizita de la echipa Teo Show. Traieste in conditii extrem de grele, desi atrage toate privirile cu chipul ei angelic.

Adina, fetita din Glina, si fratii ei, orfani de tata, traiesc in saracie lucie. Sunt crescuti de mama lor, care lucreaza ca femeie de serviciu.

„Castig 8 milioane in bani vechi (800 RON) si alocatia lor (600 RON). Tatal lor a murit acum trei ani”, a spus mama Adinei la Teo Show.

„Sa dea Dumnezeu sa fie cuminte si sa mearga cu capul sus mai departe. Sa spuna si ea ca se mandreste cu mine ca am tinut-o langa mine”, a mai spsu femeia.

„Ma bucur foarte mult, sunt foarte fericita si, in acelasi timp, am foarte multe emotii cand merg la emisiuni, cand merg sa defilez pe podium”, a spus fetita de 13 ani. „As vrea sa am telefon si haine, ce-si doreste un copil”, a mai spus Adina.

Mama copilei a spus ca se descurca greu din punct de vedere financiar si ca uneori o ajuta si vecinii sau prietenii care o duc mai bine,scrie fabricatinromania.info

Adina isi doreste sa devina un model cunoscut si sa urce pe cele mai mari podiumuri ale lumii. A fost deja protagonista unor sedinte foto si a defilat deja pe podium, ca o adevarata profesionista. Spera ca va reusi, prin munca, sa-si indeplineasca visurile si sa ii ajute si pe fratii si pe mama ei.

„O sa strang bani, o sa fac un card si o sa ii pun acolo. Si cand o sa avem destui bani, o sa cumparam o casa”, a spus fetita, cu lacrimi in ochi.

Adina, in platoul Teo Show

„Mi-am dat seama acum doua trei luni ca voi ajunge model. M-a cautat un baiat sa merg pe podium cu mai multe tinute si de acolo a inceput totul. Au inceput sa ma sune pentru modeling”, a spus Adina, invitata in platoul Teo Show. „Vreau sa invat foarte multe lucruri, ca sa ajung model international”, a adaugat copila.

„Ne intristeaza faptul ca nu avem casa noastra. Visez sa merg in toate tarile posibile, sa vizitez Paris, Londra, altceva nu imi doresc. Unii colegi imi spun ca merit tot ce mi-a dat Dumnezeu si ca am tot ce imi trebuie ca sa fiu un model si sa merg cat mai departe”, a mai spus Adina, fetita de la Glina.

„As parasi Romania, sa merg la cat mai multe castinguri de modele, poate am avea un trai mai bun. Trebuie sa faci sacrificii multe, sa inveti”, a adaugat, emotionata, superba copila.

Supriza care ii va schimba viata Adinei

Gabriela Prisacariu, logodnica lui Dani Otil, si ea model, a venit in platoul Teo Show pentru a o intalni pe Adina si pentru-i oferi un cadou care sa o ajute sa ajunga acolo unde isi doreste.

„Vreau sa incep prin a-ti oferi un cadou. Eu impreuna cu colegii mei, Catalin Botezatu si Stelu Milu, vrem sa-ti oferim un curs de modeling la scoala la unde eu predau si unde te astept incepand cu data de intai februarie, ca sa invatam tot ce tine de modeling. Am trecut prin atatea maini si atatea agentii si nu tot timpul mi s-aus pus lucrurile asa cum sunt. Fiecare si-a vazut interesul”, a spus Gabriela Prisacariu la Teo Show.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *