Urmează o săptămână foarte interesantă pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 22 – 29 septembrie arată că norocul va apărea în viața mai multor nativi, dar vor fi și destule zodii care se vor confrunta cu fel de fel de provocări în săptămâna care urmează. Spre exemplu, nativii Gemeni vor avea probleme cu banii.

Iată ce au pregătit astrele tuturor celor 12 zodii.

Berbec
Nativii Berbec se vor confrunta cu unele probleme în afaceri, care le vor provoca niște neplăceri, pe tot parcursul acestei săptămâni. Cu toate acestea, cu ajutor unor parteneri, vor reuși să scape din situațiile neplăcute, ba chiar să facă și unele economii.

Taur
Acești nativi vor simți nevoia de o mai mare independență, dar acest lucru s-ar putea să le dea puțin lumea peste cap. Trebuie să înțeleagă faptul că a trăi independent nu înseamnă să trăiască într-o bulă imaginară și că nu ar trebui să îi ignore pe cei din jur.

Gemeni
Din păcate pentru acești nativi, vor continua problemele cu banii. Vor încerca să obțină cât mai mulți bani, dar acest lucru le poate provoca mari neliniști spirituale. Ar trebui să realizeze că banii nu sunt cel mai important lucru.

Rac
Săptămâna asta se vor ivi multe probleme, mai ales la serviciu, din cauza relațiilor tensionate cu colegii de muncă. Ar trebui să fi calm pentru că toate se vor rezolva.

Leu
Comunicarea este una dintre cele mai apreciate calități când te referi la succesul profesional. Iar tu vei avea noroc pentru că deții această armă și te vei bucura din plin de acest lucru.

Fecioară
Ai tendința să insițti foarte mult chiar și atunci când trebuie să te retragi pentru a se liniști apele. Ar trebui să îți acorzi mai mult timp și gândește-te la fericirea ta.

Balanță
O persoană din trecut va reveni în viața ta, fără să te aștepți. Această persoană va deveni foarte importantă pentru tine. Însă, nu te implica imediat, aveți nevoie de timp.

Scorpion
În această săptămâna se vor finaliza unele proiecte și poate vei primi o sumă importantă de bani. În schimb vă lipsește un lucru important, calmul. Ar trebui să te liniștești și să stai cu familia ta.

Săgetător
Ești o persoană directă și acest lucru este posibil să rănească pe cineva . Nu le mai arunca vorbe grele oamenilor din jurul tău, pentru că te vei trezi într-o zi și nu vei mai avea pe nimeni lângă tine.

Capricorn
Membrii familiei te vor vizita iar acest lucrunu face altceva decât să vă unească și mai mult. Într-adevăar, vei avea o săptămâna obositoare, dar vei fi alături de cei dragi.

Vărsător
Vei fi foarte norocos săptămâna asta pentru că vei întâlni persoane interesante și pozitive. Aceste persoane te vor distra și te vor scoate din cuibul tau confort.

Pești
Îți vei da seama că unii colegi nu sunt chiar așa cum par, dar nu te preocupa asa mult. Vezi-ți de treabă, pentru că tu vei avea parte de lucruri mult mai interesante,scrie stirimondene.fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *