Ți-ai cumpărat tigaie dar nici nu ai apucat bine să o folosești tigaia, că ai și observat cum se depun grăsimile? Nici pe cea veche nu vrei să o arunci?

Vrei să ai cea mai curată tigaie-Iată care e cea mai bună metodă ca tigaia ta să arate impecabil!

Folosește praf de muștar!

Oare există vreo soluție ca tigăile din bucătărie să strălucească de curățenie, fără să faceți un efort uriaș? Cu siguranță, da, dacă veți ține cont de sfaturile noastre. Tot ce trebuie să faceți, pentru început, este să achizionați 100 g soda caustic, 100 ml adeziv siliconic și 100 g praf de muștar.

În plus, veți mai avea nevoie de cinci litri de apă. Pentru început, trebuie să vă puneți mănuși și să deschideți toate geamurile. Se va pune apă pe foc, iar când aceasta începe să fiarbă, se adaugă ingredientele de mai sus. În această soluție se va introduce tigaia, fără mâner de plastic, în caz că are.

Se lasă la fiert 15-20 de minute, iar dacă depunerile de grăsime sunt vechi, o oră. Scoateți apoi tigaia dinapă și frecați bine cu un cuțit toată suprafața, apoi cu degergent de vase. Rezultatul va fi uimitor! Această metodă poate fi folosită în cazul tigăilor din fontă, aluminiu sau dural.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *